leden 2020
týden 6.1. až 12.1.
| |
---|
|
Polévka: | rajčatová s těst. rýží (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | zapékané rybí filé s vejcem a zeleninou, brambor s paž. ,salát z červené řepy (obsahuje alergeny*: 3, 7) |
|
|
Polévka: | květáková (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | zbruf se sýrem, těstoviny (obsahuje alergeny*: 1a, 7) |
|
|
Polévka: | zeleninová s krupkami (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | masový prejt, bram. kaše, zelný salát (obsahuje alergeny*: 1a, b, c, 7) |
|
|
Polévka: | kulajda (obsahuje alergeny*: 1a, 7, 3) |
Hlavní jídlo: | pečené kuře, jasmínová rýže, okurkový salát (obsahuje alergeny*: 1a, 7) |
|
|
Polévka: | slepičí s těstovinou (obsahuje alergeny*: 1a, 9) |
Hlavní jídlo: | žemlovka s jablky a tvarohem (obsahuje alergeny*: 1a, 6, 3, 7) |
|
*Seznam alergenů v souladu s Nařízením č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům:
1 obiloviny obsahující lepek (1a - pšenice, 1b - žito, 1c - ječmen, 1d - oves, 1e - špalda, 1f - kamut, 1g - jejich hybridní odrůdy)
2 korýši
3 vejce
4 ryby
5 arašídy
6 sójové boby
7 mléko
8 skořápkové plody (8a - mandle, 8b - lískové ořechy, 8c - vlašské ořechy, 8d - kešu ořechy, 8e - pekanové ořechy, 8f - para ořechy, 8g - pistácie, 8h - makadamie)
9 celer
10 hořčice
11 sezamová semena
12 oxid siřičitý
13 vlčí bob
14 měkkýši